Първоначално публикувано от Stefan Caromov
Известие
Collapse
No announcement yet.
селеспиид проблем
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromovточно за нея става въпрос .Защо питаш ?
Comment
-
направиха ми селеспиида в алекс ауто.Оказа се ,че се е счупила главата на селеспиида.смениха ми и маслото на селеспиида.Всичко общо с работата ми излезе 194 лева.Засега съм доволен(като се има предвид,че от днес я разхождам пак милата,но когато съм на задна ми пищи леко едно като че съм си забравил фаровете на отворена врата. Иначе Славчо,колата е наистина кукла,а с тия джанти е направо убииствена :)
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromovнаправиха ми селеспиида в алекс ауто.Оказа се ,че се е счупила главата на селеспиида.смениха ми и маслото на селеспиида.Всичко общо с работата ми излезе 194 лева.Засега съм доволен(като се има предвид,че от днес я разхождам пак милата,но когато съм на задна ми пищи леко едно като че съм си забравил фаровете на отворена врата. Иначе Славчо,колата е наистина кукла,а с тия джанти е направо убииствена :)
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromovнаправиха ми селеспиида в алекс ауто.Оказа се ,че се е счупила главата на селеспиида.смениха ми и маслото на селеспиида.Всичко общо с работата ми излезе 194 лева.Засега съм доволен(като се има предвид,че от днес я разхождам пак милата,но когато съм на задна ми пищи леко едно като че съм си забравил фаровете на отворена врата. Иначе Славчо,колата е наистина кукла,а с тия джанти е направо убииствена :)
98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromovчестно казано не знам как да кача снимки тук.Ако някой ми каже как ,веднага ще кача 4-5 снимчици
Comment
Comment